Tekijät

Mervi Papunen

on vuonna 1974 syntynyt joensuulainen, joka työskentelee päivätyökseen Soutajanpuiston päiväkodissa. Mervi on työskennellyt 20 vuoden ajan taiteiden parissa niin näyttelijänä, kuvataitelijana kuin runoilijanakin. Hänen maalauksiaan on ollut nähtävillä mm. Kiasmassa. Työn alla tällä hetkellä Mervillä on omaelämäkerrallinen kuva- ja sanateos.

 

Riikka Papunen

on vuonna 1985 syntynyt joensuulaistaustainen näyttelijä-tutkija (TeM) Tampereelta. Hän työskentelee Tampereen yliopistolla väitöskirjatutkijana sekä Teatteri Siperiassa näyttelijänä. Tutkimuksessaan Riikka keskittyy tutkimaan millä tavoin vammaisuus määrittelee näyttelijäntaidetta. Riikka on valmistunut näyttelijäksi Tampereen yliopiston Nätyltä 2011.

 

Azra Topcu

on vuonna 1991 syntynyt muusikko (AMK) Joensuusta. Azra soittaa kaikkea musiikkia kaikilla soittimilla, pääaineenaan bassot eri muodoissa. Topcu opiskeli Karelia AMK:ssa kansanmusiikin puolella, mutta on suorittanut paljon opintoja myös pop/jazz-osastolla. Topcun tavoitteena on ollut venyttää genrerajoja ja etsiä uusia väyliä soittaa bassoa eri konteksteissa.

 

Mammu Koskelo

on vuonna 1977 syntynyt muusikko, musiikkipedagogi (AMK) Rääkkylästä. Pääsoittimina Mammulla ovat kielisoittimet (kantele ja kitara, muita instrumentteja ja laulua tarpeen mukaan) Hän työskentelee useissa teatteriryhmissä muusikkona ja välillä myös näyttelijänä. Koskelo työskentelee kansanmusiikin opettajana Joensuun konservatoriossa sekä Karelia AMK:ssa.