Muusikon terveiset

Tällä viikolla olemme harjoitelleet Pakkahuoneella. Viikko on ollut mahtava, tuntuu että työryhmä alkaa vahvasti sulautua yhteen ja ryhmädynamiikka vaan paranee jokaisissa harjoituksissa. Näytelmän äänet ja musiikit alkavat pikkuhiljaa hahmottua. Mahtavaa on että työryhmän kesken toimii kommunikointi ja tuntuu että kaikilla on sellainen olo, että voi avoimesti sanoa ja ehdottaa asioita. Hirveästi helpottaa tällaista äänisuunnittelijaa jolla on välillä vähän pallo hukassa. Yhdessä hyvä tulee, niin Mervikin tokaisi maanantaina harjoituksissa. Itse olen erityisesti tällä viikolla keskittynyt kohtaukseen johon tarvittiin meteliä. Tässäpä ääninäyte siitä mitä saimme aikaan Riikan ja Mervin kanssa.

-Azra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *