Seitsemän esitystä alkaa hahmottumaan

Tämä viikko Kulttuuritalo Maritassa, Outokummussa on ollut antoisa. Kahdeksasta esityksestä seitsemän on roiskaistu näyttämölle. Yhden esityksen vielä löytäessä muotonsa alkaa matka kohti kaikkien näiden esitysten kattavaa yhtä kokonaisuutta. Nuo aikaan saadut seitsemän esitystä ovat tutustuttaneet minut Mervin elämään monesta näkökulmasta. Aiheina on ollut ainakin ikuinen rakkaus, ajan kulku, 100-vuotias Suomi ja ukon käppänät. Olemme rauhoittuneet näiden pientensuurten Mervin elämästä kumpuavien esitysten eteen nauttien ajan viipyilyvyydestä ja hiljaisuudesta. Näyttämölle sen sijaan on syntynyt äänekkäitä ja tunnetta täynnä olevia esityksiä! Toki mukaan on siirtynyt myös pala aloitustilanteiden rauhaa ja herkkyyttä. Yllä olevissa kuvissa näkyy myös kuinka toisen Papusen kädestä alkaa syntyä esityksen lavasteet ja toisella Papusella on tuolloin aikaa vaikka…bloggailla!

-Riikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *